Bitcoin Cash Range-Bound, yhdistää yli 220 dollarin tuen

Coin IdolBitcoin Cash on yhdistymässä laskeutuvan kanavan keskelle
Viimeisen erittelyn jälkeen, 3. syyskuuta, Bitcoin Cash laski 200 dollarin tukeen ja teki nousevan korjauksen.

Salaus korjattiin yli $ 220: n ja jatkettiin konsolidointia nykyisen tuen yläpuolella. Tänään BCH käy kauppaa yli 220 dollaria hintojen yhdistämisen jatkuessa. Ostajat ja myyjät eivät ole päättäneet markkinoiden suunnasta, kun hinta jatkuu.

Koska kolikko on laskusuunnassa, on taipumus kolikon edelleen alaspäin liikkumiseen. Kolikko laskee 200 dollariin, jos nykyinen tuki rikkoutuu. Siitä huolimatta 200 dollarin tuki on BCH: n kriittinen tukitaso, jota ei ole rikottu maaliskuun jälkeen. Salaus laskee 178 dollariin, jos myyjät taas rikkovat tämän tukitason. Toisaalta, jos ostajat onnistuvat puolustamaan 200 dollarin tukea, kolikko on sidottu alueeseen vielä muutaman päivän.

Bitcoin Cash -indikaattorin lukema

Bitcoin Cash vakiintuu laskeutuvan kanavan keskelle. Kolikko todennäköisesti jatkaa nousua, jos hinta rikkoutuu ja sulkeutuu vastuslinjan yläpuolelle. Vastaavasti, jos se rikkoutuu ja sulkeutuu tukilinjan alapuolelle, BCH jatkaa alaspäin suuntautuvaa liikettä. Kolikko on alle 20% päivittäisestä stokastisesta. Toisin sanoen se on voimakkaassa laskussa.

Mikä on Bitcoin Cashin seuraava siirto?
Bitcoin Cash on edelleen vakiintumassa yli 220 dollarin tuen. Fibonacci-työkalun mukaan salaus putoaa, jos 200 dollaria rikotaan. Viimeisen laskevan impulssin jälkeen retrattu kynttilänrunko testasi 78,6% Fibonacci-retracement-tason. Tämä antaa meille vihjeen siitä, että hinta laskee alimmalle 1.272 Fibonacci -laajennustasolle. Toisin sanoen BCH saavuttaa alimman 178 dollarin.