BITCOIN-KJEDE-DATAFLASKER “DUMPING RISKS” SOM PRIS INNEHOLDER $ 22K

Enkelte kjedeverdier i Bitcoin-diagrammet blinker „dumpingsrisiko“, ifølge data hentet av Kim-Young Ju fra CryptoQuant.

Konsernsjefen advarte om en indikator kjent som “All Exchange Inflow Mean (144-block MA)” som nylig har begitt seg inn i et område som vanligvis går forut for en bearish prisutvikling. I ettertid gjenspeiler beregningen gjennomsnittet av Profit Revolution-innskudd på tvers av de globale handelsplattformene for kryptovaluta.

„Når denne indikatoren treffer 2 BTC, vil det sannsynligvis være sidelengs eller bearish,“ twitret Mr. Ju på tirsdag. „Det har alltid vært siden siden.“

Klar til å kjøpe igjen

Analytikeren reiste også spekulasjoner om at handelsmenn vil selge ut sine lønnsomme Bitcoin-beholdninger for å kjøpe dem tilbake senere til lavere priser. Han så for seg den nevnte muligheten ved å bruke to indikatorer: den totale mengden Bitcoin og stablecoin-reserver på alle børser.

Fra og med tirsdag falt BTC-valutareservene mens saldoen på stablecoin steg. Det viste at handelsmenn ikke trekker tilbake fortjenesten fra børsene, noe som betyr at de er klare til å bruke stablecoins så snart Bitcoin-prisen treffer deres favorittstøttemål.

Herr Ju sa også at Bitcoin-markørens sterke kjøpekraft kan oppveie det bearish presset hvalene pådriver.

„Jeg peker lenge med lav gearing,“ bemerket han.

BITCOIN R / R-FORHOLD

Bitcoin registrerte en fantastisk økt i forrige uke da prisen brøt gjennom $ 20.000-motstandsnivået og fortsatte med å logge sin rekordhøyde på $ 24.300 denne søndagen. Likevel presset rallyet også kryptovalutas momentum i overkjøpte regioner, et trekk som vanligvis følger en korrigering på nedsiden.

De nye ukene startet under forventet bearish skjevhet. Forhandlere solgte av seg sine lønnsomme beholdninger til den lokale pristoppen, noe som førte til at BTC / USD gikk lavere. Følelsen ballonerte også da den amerikanske dollaren fikk styrke igjen etter å ha truffet sitt toårige lavpunkt, og ga Bitcoin god plass til å fortsette å bevege seg lavere.

Men mange analytikere er enige om at en korreksjon på 30-40 prosent er normal etter mer enn 150 prosent i løpet av bare tre måneder. For eksempel uttalte Liesl Eichholz, en analytiker hos Glassnode – et dataanalyseselskap på kjeden, at Bitcoins risiko / avkastningsforhold fortsatt er attraktivt for investorer, selv om kryptovalutaen handler nær rekordhøye.

“Reserverisiko brukes til å vurdere tilliten til langsiktige holdere i forhold til prisen på BTC; når tilliten er høy og prisen er lav, forblir reserverisiko lav, og det er en attraktiv risiko / belønning å investere, ”skrev hun.